Médiamegjelenések

Forbes.hu

2021. Szeptember 10.

2021. szeptember 10-én a Forbes.hu címlapján szerepelt a Memoár Műhely. G. Tóth Ilda készített interjút alapítónkkal, Csák Annával. A beszélgetésben volt szó a vállalkozás üzleti oldaláról, a kezdetekről, és többek között arról is, hogy az idősebb generáció hogyan küzdött meg a COVID-járvánnyal, és mit tanulhatunk tőlük.

A cikk ezen a linken érhető el

Képmás Online Magazin

2020. december 27.

Nagy örömmel osztjuk meg az alábbi interjút, amely a Képmás.hu-n  jelent meg: Jean Orsolya beszélgetett alapítónkkal, Csák Annával. Volt szó többek között arról, hogy miért érdemes megismerni a családi történeteket, mitől nehéz manapság igazán odafigyelni egymásra, és hogy mi a különbség az életútinterjú és egy terápiás beszélgetés között.

A cikk ezen a linken érhető el

Kossuth Rádió

2020. december 27.

2020. december 27-én reggel a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában Lánczi Ágnes beszélgetett alapítónkkal, Csák Annával. Volt szó a hagyományok átörökítéséről, a családi emlékezet megőrzéséről, és arról is, hogy miért mesélné el bárki az életét egy ismeretlennek.

A műsor ezen a linken érhető el

Anna 08:07:17-től következik.

Hamu és Gyémánt

2020. október

Alapítónkkal, Csák Annával beszélgetett Tóbiás Lilla a Hamu és Gyémánt Magazintól. Volt szó generációkon átöröklődő mintákról, a 20. század rendhagyó életútjairól, és arról, hogy minden élettörténet megérdemli a figyelmet. Sőt, az egyik kedves interjúalanyunk is megszólal! Köszönjük a beszélgetést!

A cikk a Hamu és Gyémánt 2020. őszi számában jelent meg.

Megtekinthető itt